(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Pstruh se zeleninou - rychlé a moc dobré
Potřebné ingredience
množství dle počtu strávníků, pstruzi, oliv. olej, šťáva z citrónu, prolis. česnek, sůl, pepř, strouhanka, mrkev, petržel, pórek
Postup přípravy
v hrnečku rozmíchat olej, citr. šťávu, prolisovaný česnek (jak kdo má rád), sůl a pepř (většinou dávám na 2 pstruhy 1/2 hrnečku oleje a 1 citrón)
do pekáčku dát olej, položit pstruha, posypat na kolečka nakrájenou mrkví, petrželí a pórkem, (kouká pouze vrchní část boku pstruha), rybu posypat strouhankou, péct cca 30 min 150 st., pak na 250 st. cca 15 min. Zelenina pustí šťávu a spolu s oliv. olejem je to mňamka. Podáváme s brambůrkama. Manžel moc ryby nemusí, ale tohle je jeho oblíbený recept.
do pekáčku dát olej, položit pstruha, posypat na kolečka nakrájenou mrkví, petrželí a pórkem, (kouká pouze vrchní část boku pstruha), rybu posypat strouhankou, péct cca 30 min 150 st., pak na 250 st. cca 15 min. Zelenina pustí šťávu a spolu s oliv. olejem je to mňamka. Podáváme s brambůrkama. Manžel moc ryby nemusí, ale tohle je jeho oblíbený recept.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nacinka
(upraveno)
13. 3. 2011, 14:05
Radko, dnes jsem zkusila v kombinaci pstruh + kapr z mrazáku od vánoc a byla to obrovská mňamka. Určitě zařadíme častěji.Dáša a tři